Interieur- & Architectuur

Interieur & Architectuur


Sfeer op maat voor uw creatie

Architectuur- en interieurfotografie omvat een grote diversiteit aan mogelijkheden, afhankelijk van uw specifieke doeleinden.
Als interieur-architect ziet u graag de gecreeërde sfeer van uw ontwerp weergegeven, als architect vereist u een weergave van uw creatie in ideale weersomstandigheden die de perfecte vormen accentueren.  Een immokantoor, hotel, restaurant,… heeft dan weer andere specifieke wensen & noden. Een optimale visuele presentatie benadrukt uw professionele werkwijze & versterkt uw marketingspositie.

Bij Studio-J houden we van creatieve projecten & inspirerende realisaties. Daarom denken we graag met u mee, zodat we er in slagen om aan de hand van onze opnames de juiste sfeer of vorm te weerspiegelen die uw bedrijf wenst uit te stralen. 
Wij bieden u creatieve & professionele fotografie waar techniek en vakmanschap een uniek perspectief nastreven. 
Onze stijl van fotograferen wordt aangepast, aan de stijl of sfeer van uw ontwerp. Hierbij houden wij steeds rekening met de inval van het natuurlijk of bestaand licht, zodat sfeer & vorm van uw creatie wordt weergegeven zoals u die had bedoeld.

Contacteer ons vrijblijvend voor een inspirerend gesprek over het creatief in beeld brengen van uw realisaties. Wij hanteren geen vaste prijzen voor architectuur- & interieurfotografie maar bespreken graag persoonlijk uw wensen & vereisten zodat wij u een offerte op maat kunnen aanbieden. Doch willen wij u hier voorzien van een indicatie van onze tarieven.


Onze tarieven:

* Uurtarief : 130 euro per uur
* Halve dag tarief (max.4u) : 500 euro
* Volledige dag (max.8) : 1000 euro
* Uurtarief digitale nabewerking: 50 euro per uur
* Reiskostenvergoeding : 0,65 euro per km

360°Virtual Tours/Panorama’s

Tevens verwijzen wij u naar onze 360°Virtual Tours/Panorama’s waarvoor wij graag uw interesse willen wekken.

Wij bieden een breed gamma aan optimale visualisaties om uw ontwerpen in hun totaliteit te laten schitteren.