Panorama’s voor een 360° virtual tour door Studio-J.be

360 VT


De ideale interactive Marketingstool

Een 360° panorama is een interactieve foto, waarbij de bezoeker zelf de kijkrichting bepaald. De locatie wordt verticaal & horizontaal 360° weergegeven. Het biedt de bezoeker een reële interactieve indruk van uw bedrijf of zaak.

Verbaas uw klanten met foto’s die uw locatie in al zijn pracht & praal laten zien. 360° panoramafoto’s zijn hiervoor de ideale marketingstool! Kiezen voor 360° panorama fotografie geeft die extra meerwaarde & verrijkt uw website. Deze techniek geeft u de mogelijkheid om de bezoekers van op afstand de sfeer te laten proeven & geeft hen het gevoel daadwerkelijk op de locatie te vertoeven. Uw website wordt langer & met meer interesse bekeken.

Steeds meer interieurbedrijven, architectenbureaus, vastgoedkantoren, hotels, restaurants, feestzalen…enz maken gebruik van deze innovatieve vorm van fotografie. Zo verstrekken zij aan toekomstige klanten die extra service & informatie die hen van de anderen onderscheid.
Door het implementeren van hotspots in deze visualisatie kunnen tal van informatieve elementen worden geïntegreerd zoals detailfoto’s, muziek, tekst, video, maps, website-links,…enz. Alles naar gelang uw wensen of noden.

Wanneer meerdere 360° panorama’s aan mekaar worden gekoppeld, ontstaat een ‘360°Virtual Tour’, u navigeert van de ene naar de andere ruimte, waardoor het lijkt alsof u een complete rondleiding van de locatie krijgt. Uw bezoeker krijgt een detailrijk & totaal beeld doorheen de locatie. Uw klant beleeft nu uw website, wat u een stapje voor geeft op de concurentie. Kortom de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Bekijkt uzelf waar alles om draait & ervaar hoe het werkt…Studio-J biedt u verschillende mogelijkheden op het gebied van 360° panorama’s & Virtual Tours. Er wordt meegedacht met u over de beste manier om uw locatie te presenteren, met de juiste technologie voor de juiste prijs.

Onze panorama’s zijn steeds fullscreen kwaliteit, iPhone & iPad-compactibel & makkelijk op uw website in te voegen. In een mum van tijd staan uw 360° Virtual Tours online.

Skin Oostende

Gent Marriott Hotel

Vinoscoop

Winsol Polyclose

Mobile Rent Experience

Tibeflex

Tibeflex-2.0 Yellow version

Interesse!

Bent u geïnteresseerd in onze 360° diensten? 
Aarzel niet ons te contacteren indien u verdere vragen hebt via onze contactpagina, info@studio-j.be of +32479791884
. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden & tarieven te bespreken.