Right click is disabled

Panorama’s voor een 360° visual tour door Studio-J.be

360 VT

De ideale interactive Marketingstool

Een 360° panorama is een interactieve foto, waarbij de bezoeker zelf de kijkrichting bepaald. De locatie wordt verticaal & horizontaal 360° weergegeven. Het biedt de bezoeker een reële interactieve indruk van uw bedrijf of zaak.
Verbaas uw klanten met foto’s die uw locatie in al zijn pracht & praal laten zien. 360° panoramafoto’s zijn hiervoor de ideale marketingstool! Kiezen voor 360° panorama fotografie geeft die extra meerwaarde & verrijkt uw website. Deze techniek geeft u de mogelijkheid om de bezoekers van op afstand de sfeer te laten proeven & geeft hen het gevoel daadwerkelijk op de locatie te vertoeven. Uw website wordt langer & met meer interesse bekeken.
Steeds meer interieurbedrijven, architectenbureaus, vastgoedkantoren, hotels, restaurants, feestzalen…enz maken gebruik van deze innovatieve vorm van fotografie. Zo vestrekken zij aan toekomstige klanten die extra service & informatie die hen van de anderen onderscheid.
Door het implementeren van hotspots in deze visualisatie kunnen tal van informatieve elementen worden geïntegreerd zoals detailfoto’s, muziek, tekst, video, maps, website-links,…enz. Alles naar gelang uw wensen of noden.
Wanneer meerdere 360° panorama’s aan mekaar worden gekoppeld, ontstaat een ‘360°Virtual Tour’, u navigeert van de ene naar de andere ruimte, waardoor het lijkt alsof u een complete rondleiding van de locatie krijgt. Uw bezoeker krijgt een detailrijk & totaal beeld doorheen de locatie. Uw klant beleeft nu uw website, wat u een stapje voor geeft op de concurentie. Kortom de mogelijkheden zijn onbeperkt.
Bekijkt uzelf waar alles om draait & ervaar hoe het werkt…Studio-J biedt u verschillende mogelijkheden op het gebied van 360° panorama’s & Virtual Tours. Er wordt meegedacht met u over de beste manier om uw locatie te presenteren, met de juiste technologie voor de juiste prijs. Onze panorama’s zijn steeds fullscreen kwaliteit, iPhone & iPad-compactibel & makkelijk op uw website in te voegen. In een mum van tijd staan uw 360° Virtual Tours online.

Viva Sara

Design Oostende

Mes Amis

Skin Oostende

Lidl Of The Future

Gent Marriott Hotel

Embudu Resort

Banburee Resort

Viewpoint Resort

Aqualex Showroom

Danser Brut

Qubrick Penthouse

Concept-Store Lidl

Interesse!

Bent u geïnteresseerd in onze 360° diensten? 
Aarzel niet ons te contacteren indien u verdere vragen hebt via onze contactpagina, info@studio-j.be of +32479791884
. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden & tarieven te bespreken.